Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


Mini camping 't Oegenbos

 

Corona regels: 

- Verjaardagen en feestjes (op dit moment) niet toegestaan.

- 1 persoon tegelijk in bij de receptie.

- Houd 1,5 meter afstand, met name in het sanitair gebouw.

- Gebruik bij vóór het betreden van het sanitair gebouw het desinfecterene spray.

- Was regelmatig je handen, minimaal 20 seconden. Gebruik het desinfectie middel wat op diverse plekken aanwezig is.

Wij zullen boven genoemde regels handhaven en controleren. Wij verwachten uiteraard uw medewerking zodat wij met z'n allen van uw verblijf kunnen genieten.

-----------------------------------------------------------------------------------


Onze mini camping is een kleine rustige camping gelegen aan de rand van de Veluwe, tussen Apeldoorn en Deventer.

Wilt u tot rust komen, dan is onze kleine camping uitermate geschikt voor uw verblijf. U kunt hier prachtige fietstochten maken over het Nationale Park “De Hoge Veluwe” of vanaf onze kleine camping een fietstocht langs de IJssel over de dijken maken. 

Onze mini camping is gelegen aan het kleine sportvliegveld Teuge. Wij garanderen u dat u geen overlast zult ondervinden van de kleine sportvliegtuigen. Integendeel, u kunt vanaf de camping de soms spectaculaire landingen van de parachutisten bewonderen, die hier direct voor onze kleine camping landen. 

Er is genoeg te doen voor jong en oud. Op onze mini camping is een hele grote, natuurlijke zwemvijver met een zandstrand waar kinderen kunnen spelen. Klik hier voor een video van de zwemvijver met een touw vlot, kabelbaan, waterfiets en bootje. Ook staat er een grote en kleine trampoline en 2 wipkippen voor de hele kleintjes. Tevens is er een heel groot pritatenboot-springkussen. In onze gezamenlijke ruimte bevindt zich een mini bibliotheek waar u uw eigen uitgelezen boeken kunt ruilen voor een ander boek.

Ook beschikken wij op onze mini camping over een grote, gezellige gezamenlijke ruimte waar u b.v. op een grote scherm (2m x 2m) tv of voetbal kunt kijken. 

Honden zijn bij ons ook welkom. Er is een leuk veldje en een korte wandeling langs het weiland naar een klein bosje toe. Ook verstrekken wij gratis plastic hondenzakjes. Is uw hond dol op water, dan mag hij in het achterste gedeelte van de zwemvijver ook zwemmen.

Wij hebben 2 luxe, verwarmde sanitair gebouwen op onze camping. Tevens verhuren wij ook privé cabines, waarin zowel een douche, toilet en wastafel aanwezig is. 

Wij hanteren scherpe tarieven die het hele jaar gelijk blijven. Al vanaf € 19,- (excl. toeristenbelasting en milieuheffing) verblijft u op onze mini camping op ruime plekken, welke allemaal voorzien zijn van kunstgras met drainage eronder. Ons tarief is inclusief 10 ampére stroom, gratis Wifi op de hele camping en gratis warm en koud water. U heeft dus geen douchemuntjes nodig. 

Heeft u een keertje geen zin om te koken? Dan kunt u in onze theeschenkerij snacks of iets anders van onze menukaart bestellen. Uw bestelling wordt dan op het gewenste tijdsstip naar uw plek gebracht. Naast koffie, thee, cappuccino en andere warme en koude (fris)drankjes en alcoholische versnaperingen serveren wij ook taart, broodjes, soep en natuurlijk patat, kroketten, frikandellen, kaassouflet, bal gehakt en bitterballen. De openingstijden zijn wel onregelmatig, op maandag of dinsdag is de theeschenker gesloten. 

Boek snel via "Online Reserveren". Wij hopen u binnenkort op onze minicamping te mogen verwelkomen.
 

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
  • “Een echte aanrader deze camping”

    Een echte aanrader deze camping. keurig verzorgd, goed uitstekend sanitair(goed schoon ook)leuke plaatsen, royaal ook. parachutisten leuk om naar te kijken, ook zweefvliegtuigen die met een lier om hoog getrokken worden. uitstekende plek om te fietsen en te wandelen.

    Rob en Lia Roos
  • “Heerlijk weekend gehad”

    Heerlijk weekend gehad op camping 'T Oegenbos. Zaterdags meegedaan met het Brinta Boys toernooi. 's avonds heerlijk gebbqd op de camping. Sanitair is is erg netjes en schoon, heerlijke douche. Blokhut was netjes en volledig. Eigenaars zijn erg begaan met de camping! Bedankt! Het was helemaal TOP

    Tom de Jong