Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


De Camping

Op onze kleine camping kunnen op 60 plaatsen mensen genieten van enerzijds de rust en anderzijds het zicht op de activiteiten van het kleine sportvliegveld Teuge, waar kleine vliegtuigen en zweefvliegers opstijgen maar vooral de soms spectaculaire landingen van de parachutisten te bewonderen zijn. Wij kunnen u garanderen, dat u geen overlast ondervindt, de vliegtuigen stijgen op en zijn weg. 's Nachts wordt er niet gevlogen.

Het is dus zeer zeker een rustige camping, waar wel enige luxe aanwezig is.
In onze sanitaire ruimtes zijn b.v. de toiletten en douches van vloerverwarming voorzien. Bovendien is er ook een voorziening voor minder validen. Ook is er voor noodgevallen een AED apparaat aanwezig. Daarnaast beschikken wij over een gratis WIFI-netwerk, dat overal op de camping een goede ontvangst biedt.

De camping zelf bestaat uit vier veldjes. 30 toeristische plaatsen van 100m2 en 30 comfortplaatsen van 185m2 (v/a plek nr. 40). Op de comfortplaatsen heeft elke plek een eigen afvoer voor het grijs water en is er naast elke comfortplek een eigen watertapkraan aanwezig. Alle 60 plaatsen hebben 10 ampere stroom. Tevens hebben alle plekken kunstgras voor de voortent waaronder zich ook een drainage systeem bevindt, zodat u nooit een natte voortent heeft.

De camping is geschikt voor rustzoekers maar ook voor families met kinderen. De kids kunnen op een apart veldje vrij spelen en vertier vinden bij of in onze grote zwemvijver (100 x 120m) of bij de trampoline en wipkippen. Ook zijn er diverse speeltoestellen, schommels en klimrekken aanwezig. Op de zwemvijver ligt een vlot in het water, waarmee de kinderen zich vanaf de oever naar het eiland van de zwemvijver kunnen trekken. Ook is er een kabelbaan over het water.

Op alle vier veldjes kunnen ook campers staan. Voor campers hebben wij een grote loosplaats waar men ook vers water kan tanken.

Bij de camping hoort ook een theeschenkerij. Op het terras van de theeschenkerij kunt u genieten koffie, thee, cappuccino en ook van zelfgemaakt gebak of heerlijke warme panini's, vers uit de oven! In de ochtend bakken wij warme broodjes en croissants voor u af en 's avonds kunt u patat, kroketten, frikandellen en nog meer bij ons bestellen. En natuurlijk serveren wij  een lekker koud biertje of wijntje met een borrelhapje. Kijk op onze menukaart van de theeschenkerij. 
 

 

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
 • “Wat een fantastische camping”

  Wat een fantastische camping met prachtige sanitaire ruimte en zeer gezellige eigenaars!
  Beslist een aanrader voor een korte of lange vakantie met een prachtige ongeving!
  Wellicht tot ziens!

  Reijer en Snnita Silver
 • “Wij hebben genoten van ons verblijf op de camping”

  We hebben genoten van ons verblijf op de camping, een prima plek met uitzicht op het springveld. En een goede uitvalbasis voor de mooie omgeving. Het sanitair is top, net zoals de gastvrijheid en de lekkere taartjes van Erik en Anja.
  Tot ziens, want we komen zeker terug.

  Familie Borst-Bergsma