Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


Sanitair gebouwen

Wij beschikken over 2 verschillende sanitair gebouwen. In het reeds bestaande sanitair gebouw beschikt u over 7 wc´s en één urinoir. Daarnaast over 8 douches waar u onbeperkt kunt douchen. Wij hanteren dus geen muntjes-systeem. 

Van de bovengenoemde wc's en douches zijn er 3 in privé cabines ondergebracht. Mocht u zo'n privé cabine helemaal voor uzelf willen, dan kan dat. U kunt deze huren voor € 7,50 per dag. Zo bent u ervan verzekerd, dat alleen u toegang heeft tot deze privé cabine.

Eveneens is er een grote capaciteit aan wastafels en afwasmogelijkheden gekomen.

Daarnaast is er één extra babykamer waar de kleintjes in rust in een baby bad met extra uittrekbare handdouche kunnen badderen.

Tevens beschikken wij ook nog over één separate, grote rolstoelvriendelijke ruimte voor minder valide gasten (niet gecertificeerd). Hier is ook een extra wc, regendouche en wastafel, voorzien van de nodige hulpmiddelen zoals een vaste klapstoel aan de muur onder de douche en een klapstoel in het droge gedeelte. Ook stevige beugels om niet uit te glijden. De bedoeling is, dat als er minder valide gasten op onze camping aanwezig zijn, zij de voorrang voor deze kamer krijgen.

De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming, zodat u zich ook op de wat frissere dagen behaaglijk voelt in deze ruimte.

Daarnaast vindt u in de sanitaire ruimte een wasmachine, droger en een koelkast waarvan u gebruik kunt maken.

Tevens is er separaat (dus niet in de buurt van het sanitair) een chemisch toilet aanwezig.

Het 2e sanitair gebouw is voorzien van 7 wc's en 7 douches, waarvan 2 in een aparte kamer.
Ook dit gebouw wordt doormiddel van vloerverwarming verwarmd.

Wij vertrouwen erop, dat onze sanitaire ruimtes een visite kaartje mogen zijn van onze camping. Mocht u echter nog opmerkingen of tips voor ons hebben, dan houden wij ons heel graag aanbevolen. 

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
 • “Wat een fantastische camping”

  Wat een fantastische camping met prachtige sanitaire ruimte en zeer gezellige eigenaars!
  Beslist een aanrader voor een korte of lange vakantie met een prachtige ongeving!
  Wellicht tot ziens!

  Reijer en Snnita Silver
 • “Wij hebben genoten van ons verblijf op de camping”

  We hebben genoten van ons verblijf op de camping, een prima plek met uitzicht op het springveld. En een goede uitvalbasis voor de mooie omgeving. Het sanitair is top, net zoals de gastvrijheid en de lekkere taartjes van Erik en Anja.
  Tot ziens, want we komen zeker terug.

  Familie Borst-Bergsma