Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


Reserveren & openingstijden

U kunt op 4 verschillende manieren reserveren cq. contact met ons opnemen: 

1. Reserveer zelf via ons online reserveringssysteem

2. Of stuur een bericht via ons contactformulier.

3. Of bel ons op 055 - 323 15 55

4. Of stuur ons een e-mail.

Adresgegevens:
Zandenallee 5
7395 PC TEUGE

Openingstijden:
v/a 15 maart t/m 31 oktober
(Receptie is geopend v/a ca. 10.00 uur, daarna altijd via mobil (06 - 57 33 33 03) te bereiken)

Plekbespreking & Plattegrond:
Indien u één bepaalde plek wenst te reserveren, dan zullen wij altijd proberen, om aan uw wens te voldoen, maar wij geven geen garantie.
Klik hier voor de plattegrond van onze camping of bekijk de virtuele rondleiding op onze camping

Aankomst- en Vertrektijden Camping:
U kunt uw plek op de camping om 12.00 uur innemen. Vertrek dient eveneens vóór 12 uur plaats te vinden. Mocht uw plek niet weer door een nieuwe gast ingenomen worden, dan mag u op de vertrekdag ook nog langer dan 12 uur blijven voor € 2,00 p.p.
Let wel: Graag in overleg!
Ook kunt u eventueel vóór 12 uur al uw plek innemen, indien uw plek niet bezet is door andere gasten, hiervoor zou u dan echter van te voren telefonisch contact met mij opnemen.

Aankomst- en Vertrektijden Trekkershutten:
Inchecken voor de trekkershutten v/a 14 uur tot uiterlijk 18 uur. Eerder of later uitsluitend in overleg. Uitchecken uiterlijk 12 uur.
 

Routebeschrijving:

Routebeschrijving vanaf Almelo of Amsterdam (A1):
Afrit Twello/Wilp, volg de borden richting Twello, tot de 1e rotonde.
Bij deze rotonde links af richting Teuge. Dan in Teuge rechts af richting Vliegveld Teuge. Daarna de doorlopende weg volgen, let op, deze weg rond het vliegveld heeft heel veel scherpe bochten. Bij de kruising links af en na 300 m ziet u al ons bord van de camping links van de weg. In Teuge kunt u ook de blauwe borden volgen die u naar onze camping leiden.

Routebeschrijving vanaf Zwolle of Arnhem (A50):
Afrit Apeldoorn Teuge. Volg de borden naar Teuge. In Teuge links afbuigen richting vliegveld Teuge. Daarna de doorlopende weg volgen, let op, deze weg rond het vliegveld heeft heel veel scherpe bochten. Bij de kruising links af en na 300 m ziet u al ons bord van de camping links van de weg. In Teuge kunt u ook de blauwe borden volgen die u naar onze camping leiden.

Routebeschrijving vanaf Groningen (A50)
Op de A50 neemt u de afslag Vaassen / Terwolde, na de afrit links afslaan de N792 op. Na ca. 3 km rechts afslaan (Bekendijk). Op de Bekendijk de 2e rechts. (Beentjesweg), dan de 1e links (Lochemsestraat) en dan de 1e weg links (Zandenallee). Na ca. 1 km ziet u aan de rechte kant ons bord van de camping bij de oprit staan.

 

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
 • “Wat een fantastische camping”

  Wat een fantastische camping met prachtige sanitaire ruimte en zeer gezellige eigenaars!
  Beslist een aanrader voor een korte of lange vakantie met een prachtige ongeving!
  Wellicht tot ziens!

  Reijer en Snnita Silver
 • “Wij hebben genoten van ons verblijf op de camping”

  We hebben genoten van ons verblijf op de camping, een prima plek met uitzicht op het springveld. En een goede uitvalbasis voor de mooie omgeving. Het sanitair is top, net zoals de gastvrijheid en de lekkere taartjes van Erik en Anja.
  Tot ziens, want we komen zeker terug.

  Familie Borst-Bergsma