Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


Basic blokhut nr. 3

De hut beschikt ook over 1 kamer.

In deze blokhut staan 3 bedden (80 cm x 2.10 cm) met zeer goede matrassen. Beddengoed of slaapzakken en kussens dient u zelf mee te nemen.

In deze blokhut is het niet mogelijk om te koken. Ook is er geen koelkast aanwezig.

Wel bestaat de mogelijkheid om de koelkast met vriesvakken in het sanitair van de camping (gratis) te gebruiken. In het sanitair staat ook een wasmachine en droger, die u kunt gebruiken.

Deze blokhut is voorzien van een verwarming.

Om te douchen of naar de wc te gaan, kunt u eveneens gebruik maken van het sanitair van de camping ca. 30 meter loopafstand. 

Er staat voor de blokhut een grote overkapping waaronder u aan een rustieke grote tafel of liggend in een hangmat van de zonsondergang en het uitzicht kunt genieten.

Tarief van deze hut per nacht is € 45,- (excl. toeristenbelasting en milieuheffing per persoon).

Inchecken tussen 14 - 18 uur. Eerder of later uitsluitend in overleg.

Honden zijn in deze blokhut niet toegestaan.

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
 • “We hebben genoten van ons verblijf”

  De laatste vakantiedag en bij toeval komen we terecht op campjng "t Oegenbos"in Teuge.
  Wat hebben we genoten van de parachutisten, het lopen van het Klopmpenpad en bovenal van de gastvrijheid van Erik en Anja!
  We komen vast weer, maar dan nemen we de fietsen ook nog mee.

  Albert en Lineke de Jong
 • “Vakantie op een rustige en veilige camping”

  Hoi Erik en Anja
  Weer na een aantal dagen bij jullie op de camping te hebben door gebracht, geheel uitgerust en door gebakken weer thuis.
  We kunnen terug zien op een hete vakantie die we hebben doorgebrach op een rustige en veilige camping waar we ondanks de hitte ons goed konden vinden.
  Dankje en tot ziens.

  Evert en Klaziena van Dieren