Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


Huisreglement

1. Alle plekken zijn voorzien van kunstgras om de voortent op te plaatsen. Het is niet toegestaan, om gewoon plasticzeil of zwart-(anti-wortel)-doek op het echte gras te gebruiken. Alleen echte camping tapijt is toegestaan.

2. Betaling graag vooraf of de dag van aankomst (u kunt bij ons pinnen). Indien onduidelijk is op welke datum u vertrekt dan graag de dag voor vertrek (vóór 12 uur).

3. Het gebruik van een elektrische kachel in de voortent is NIET toegestaan.
Indien u toch een kachel in de voortent wenst te gebruiken, dan vragen wij hiervoor per dag € 1,00.

4. Alle bezoekers dienen zich bij aankomst te melden bij de receptie. In verband met eventuele calamiteiten moeten wij weten, wie er op de camping aanwezig is. Bezoekerstarief: € 1,50 p.p. te betalen bij aankomst

5. Onze gasten willen graag tot rust komen op onze camping. Houdt u hiermee a.u.b. rekening. Wij verwachten, dat iedereen hier van rust kan genieten. Tussen 22.00 – 7.00 uur verwachten wij absoluut rust op de camping.

6. Wij hanteren geen muntjessysteem voor warm water en douchen. Toch verwachten wij van u, dat u de uiterst nodige tijd gebruik maakt van deze faciliteit en dus niet onnodig warm- en koud water verspilt. 

7. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Ook mogen honden geen overlast bezorgen aan andere gasten. En natuurlijk dient u uw hond niet op het camperterrein uit te laten.

8. Het gebruik van een BBQ is toegestaan. Open vuur en vuurkorven niet.

9. Uitchecken graag vóór 12 uur of de dag vóór vertrek. Als uw plaats niet door nieuwe gasten in gebruik wordt genomen, dan kunt u tegen ook ná 12 uur nog op de camping verblijven. Dit wel graag in overleg! 

10. Wij zijn elke dag v/a 10 uur bij de receptie. Soms ook eerder, maar dan zijn we eerst nog bezig met overige werkzaamheden. Tussen 13.00 – 13.30 uur lunchen wij (wij zijn dan uiteraard wel voor noodgevallen bereikbaar via de intercom).

11. Het betreden van ons eigen privé terrein is niet toegestaan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevaren en/of ongevallen bij onbevoegd betreden van ons privé terrein.

12. Bij vragen en/of storingen belt u a.u.b. naar 06 – 57 33 33 03. Graag tussen 10.00 en 20.00 uur. Behalve in noodgevallen uiteraard!

13. Verblijf/Betreden van de camping is zowel voor gasten als ook voor bezoekers op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele letsel, schade en/of diefstal.

14. Onze blokhutten dienen netjes en schoon te worden achter gelaten. U kunt deze dienst ook afkopen (€ 25,-).

15. Laatste Regel: Geniet vooral van uw verblijf op onze minicamping!

 

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
 • “Bedankt voor de gastvrijheid”

  Hallo bedankt voor de gastvrijheid. Wij komen zeer zeker terug onze kinderen zijn besmet met het spring virus en wat uniek zo aan het veld waar ze landen. Niets op aan te merken, een dikke 9 voor jullie. Bedankt.

  Familie Kats
 • “Fijne camping met geweldig sanitair”

  Fijne camping met geweldig sanitair. Vriendelijke eigenaar en gasten.
  Veel te zien in de omgeving met o.a. de parachutisten enz.
  Komen waarschijnlijk nog wel eens terug en zullen het vrienden en familie aanraden.

  Cees & Joke