Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!


Theeschenkerij 

Naast de camping vindt u onze theeschenkerij. Ook deze is geopend v/a 15 maart, mits het al "terrasweer" is.

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag van 10 - 18 uur. Maar....onze openingstijden kunnen varieren. Bij heel slecht weer zijn we wellicht gesloten en met mooi weer zijn we langer en/of eerder geopend. Indien u zeker wilt weten, of de theeschenkerij geopend is, dan raden wij u aan, om ons even te bellen (06 - 57 33 33 03)

Op het terras van de theeschenkerij bevinden zich ca. 40 zitplaatsen. Wij hebben geen binnenruimtes, dus het terras is alleen geopend met goed weer. 

Ook serveren en/of bezorgen wij voor onze gasten van de camping een lekker bakje patat met een kroket of frikandel, kaassouflet of een lekkere bal gehakt. Dit is natuurlijk ook voor bezoekers van de theeschenkerij verkrijgbaar. En uiteraard ook een lekkere bitterbal of bittergarniteur voor bij de boorel. Op maandag avond bakken wij niet, dat is onze vrije avond.

Vanuit het terras heeft u een schitterend uitzicht op de parachutisten die boven uw hoofd in “de wolken” hangen. Ook kunt u hier de soms spectaculaire landingen van de parachutisten zien.

Op onze menukaart vindt u het volgende:

- diverse soorten Thee
- Koffie, Cappuccino, Latte Macciato, Espresso (ook coffeinevrij)
- Appelgebak en Honing Noten Taart
- diverse soorten heerlijke Panini's
- Tosti's
- Frisdranken
- verschillende soorten Bier en Wijn
- IJsjes
- Soep
- Patat
- Broodje Kroket of Frikandel
- Bal gehakt
- Borrelhapjes

Verder zal de kaart zich ongetwijfeld nog verder uitbreiden. Maar indien u wensen heeft, laat u ons dat dan gerust weten, wie weet, kunnen wij hieraan voldoen.

Als extra service bieden wij aan onze gasten, die ons met een elektrische fiets komen bezoeken de mogelijkheid, om bij ons aan een eigen oplaadpunt hun fiets weer te kunnen opladen. Zo kunnen de bezoekers onder het genot van een kop koffie en een stukje gebak weer op kracht komen om vervolgens op een opgeladen fiets weer op pad te gaan.

Bij ‘t Oegenbos is veel te doen:

Zweefvliegen & Parachutespringen

Voor wie durft, kan vanaf onze camping ook een rondvlucht in een zweefvliegtuig maken. Met mooi weer en als de zweefvliegtuigen in de lucht actief zijn, kunt u, indien een plek beschikbaar is, een rondvlucht van ca. 10 - 20 minuten maken. 

Lees meer

Rondvlucht met Classic Wings

Beleef de charme van de goede oude tijd aan boord van 's werelds grootste dubbeldekker, de Antonov 2. Met 9 - 10 passagiers aan boord verzorgt Rob de Man u een onvergetelijke, nostalgische vlucht. Vanaf de camping kunt u de beeldschone Antonov 2 zien.

Lees meer

Omgeving

 

Er is ontzettend veel te zien en te doen in de directe en wijde omgeving van ons kleine dorpje Teuge, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Ten eerste zit u met de neus boven op het vliegveld Teuge. Hier kunt u inchecken voor een rondvlucht.

Lees meer
 • “Schitterende ligging naast het vliegveld”

  Afgelopen week voor een paar dagen "geland" op het Oegenbos.
  Hartelijk ontvangst , mooie plaatsen en schoon sanitair.
  Schitterende ligging naast het vliegveld waarbij je vanuit je ligstoel alles kan aanschouwen.

  Andre en Monique
 • “Voor de tweede keer op de camping gestaan”

  Voor de tweede keer op de camping gestaan tijdens onze short way round/down motortocht.
  De volgende route is nog onbekend, we weten wel dat hij via Anja en Erik gaat.
  Ook dan zullen we weer een DVD meenemen van ons avontuur :)

  Arnold, Winant en Niels